Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Νέο LG IPS Full HD Monitor με Flicker Safe

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics ρίχνει στην αγορά το νέο IPS Full HD monitor 24ML600S-W της εταιρίας. Αυτό που υπόσχονται είναι ξεχωριστή απόδοση ρεαλιστικών χρωμάτων από κάθε γωνία θέασης, καθώς και λειτουργίες για “μια άνετη εμπειρία χρήσης”. Καθώς ενσωματώνει IPS panel…

…το νέο monitor της LG αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες φωτογράφους και δημιουργούς βίντεο αλλά και για καθηλωτική εμπειρία gaming.

Η τεχνολογία IPS ελαχιστοποιεί το χρόνο απόκρισης, βελτιώνει την ποιότητα των χρωμάτων και οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν από οποιαδήποτε γωνία θέασης χωρίς ποιοτικές απώλειες. Το νέο LG monitor 24ML600S-W διαθέτει την λειτουργία Flicker Safe1, η οποία σχεδόν μηδενίζει το τρεμόπαιγμα στην οθόνη, συμβάλλοντας σε μια ξεκούραστη πολύωρη παραμονή μπροστά στην οθόνη. Ο χρήστης μπορεί να εργάζεται άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για ευκολότερο περιβάλλον χρήσης, το IPS monitor της LG διαθέτει το OnScreen Control2, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την επιφάνεια εργασίας με τη διαιρούμενη οθόνη ή ρυθμίζοντας τις βασικές επιλογές της οθόνης με μερικά κλικ του ποντικιού. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης της οθόνης για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία.

Τέλος, το συγκεκριμένο monitor όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

Related posts

Intel Bay Trail-M

gadgetfreak
10 years ago

Windows 8 – πολύ αργά;

gadgetfreak
11 years ago

No Disconnect Strategy – η Ευρώπη υποστηρίζει τους χρήστες Ίντερνετ…

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version