Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Στην αγορά οι ‘διπλές’ LG Ergo Dual

Στην ελληνική αγορά τo “σύστημα διπλής οθόνης”, όπως το χαρακτηρίζει η κορεατική εταιρία LG Ergo Dual 27QP88D. Η σειρά LG Ergo όπως έχουμε πει όταν είχε εμφανιστεί στη…

…διεθνή αγορά, έχει σαν στόχο την “εργονομική καινοτομία” με τη δημιουργία μιας άνετης και σταθερής στάσης του σώματος.

Για να δούμε πως το περιγράφουν οι άνθρωποι το νέο μοντέλο.

“Το διπλό σύστημα οθόνης έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά με γνώμονα τον χρήστη και τις ανάγκες του και αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία είτε εργάζεται από το σπίτι είτε βρίσκεται στο εταιρικό του γραφείο.

Το νέο μοντέλο 27QP88D διαθέτει βελτιωμένη δυνατότητα ρύθμισης ύψους και περιστροφής. Η αυξημένη ευελιξία της βάσης Ergo Dual προσφέρει:

Το μοντέλο 27QP88D ανάλυσης QHD 2560 x 1440, εξοπλισμένο με πάνελ IPS, κομψό σχεδιασμό και δυνατότητα εύκολης εγκατάστασης αναπαράγει λεπτομερείς εικόνες και ακριβή χρώματα. Αποτελεί, λοιπόν, κατάλληλη επιλογή για χρήση καθημερινών εφαρμογών, αλλά και για επεξεργασία εικόνας και video, εξασφαλίζοντας στον χρήστη απρόσκοπτη, άνετη και ιδιαίτερα παραγωγική εργασία. Επίσης, το σετ οθονών είναι συμβατό με το υψηλό δυναμικό εύρος HDRTM 10, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα επίπεδα χρωμάτων και φωτεινότητας.

Με τα USB Type-C™ και DisplayPort, η διπλή οθόνη Ergo Dual της LG υποστηρίζει τη δυνατότητα αλυσιδωτής σύνδεσης (Daisy Chain). Έτσι, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει έναν παραγωγικό σταθμό εργασίας, συνδέοντας δύο οθόνες κι έναν φορητό υπολογιστή με τη χρήση ενός καλωδίου DP και ενός καλωδίου USB Type-C™. Με την τεχνολογία USB-C™, μπορεί να φορτίζει τον συνδεδεμένο φορητό υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει το περιεχόμενο της οθόνης, καθώς και δεδομένα.”

Related posts

Μια Facebook App που δείχνει που έφαγαν οι φίλοι σου…

gadgetfreak
11 years ago

Aleratec 1:1 HDD Copy Dock

gadgetfreak
11 years ago

Nvidia DGX-1 “Supercomputer in a box”

gadgetfreak
8 years ago
Exit mobile version