Gadgetfreak :: Not Just Tech
comicmania / books, gadgets / stuff

Αυτό είναι το Pixel Tablet

Μετά από αρκετά χρόνια η εταιρία ποντάρει ξανά σε tablet. Ή τουλάχιστον κάτι που μοιάζει. Το Pixel Tablet δεν είναι βλέπετε ένα απλό tablet αλλά μια…

…smart 11αρα οθόνη που αποσπάται και κάνει διάφορα ωραία για το σπίτι. Κάτω από το καπό ένα Tensor G2 τσιπάκι ενώ υπάρχει και το Chromecast.

Με λειτουργικό Android 13 multitasking και υποστήριξη για WhatsApp videoκληση είναι στην ουσία ένα smart home αξεσουάρ για $499 που μάλιστα σου δίνουν και τη βάση με το ηχείο.

Το Pixel Tablet έχει όπως είπαμε οθόνη 11αρα με 2560×1600 ανάλυση και πέρα από το Tensor G2 έχει και ένα Titan M2 τσιπ όπω και τρία μικρόφωνα για τις κλήσεις, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί λειτουργίας, 4 ηχεία, μια μπροστά και μια πίσω κάμερα 8MP. Θα είναι διαθέσιμο στις 20 Ιουνίου σε Porcelain, Hazel και Rose.

Η δε βάση ηχείων φόρτισης της Google που έχει μαζί όπως είπαμε και το κάνει να λειτουργεί και ως ψηφιακή κορνίζα φωτογραφιών.

Η εταιρία μας λέει πως 50 εφαρμογές της έχουν βελτιστοποιηθεί για τη μεγαλύτερη οθόνη του Pixel Tablet με το Google Meet φυσικά σε αυτές ενώ υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη για την εστίαση, νέο Magic Eraser, Photo Unblur και άλλες λειτουργίες προσαρμοσμένες.

Related posts

G-Shock GPW2000 Gravitymaster

gadgetfreak
7 years ago

JBL Flip 5

gadgetfreak
5 years ago

Ανακασκευάζοντας το Batman Batwing του 1989

gadgetfreak
3 years ago
Exit mobile version