Gadgetfreak :: Not Just Tech
gaming / fun

Νέο Garmin Vívoactive 5 GPS smartwatch

Φρέσκο, φρέσκο το νέο Garmin Vívoactive 5. Η νέα έκδοση του GPS smartwatch της γνωστής εταιρίας έρχεται τον καιρό που και ο ανταγωνισμός παρουσιάζει νέα μοντέλα. Το νέο smartwatch θα βγαίνει σε rose cold, σε off-white, σε ασημί αλλά και σε dark blue και σίγουρα είναι πιο sleek fitness από το προηγούμενο. Καθώς λοιπόν έχουμε…

…το νέο Apple Watch 9 αλλά και το Garmin Venu 3 να τοποθετούνται στην κατηγορία τιμής $450-και πάνω, το Vivoactive 5 έχει πιο χαμηλή τιμή και προσφέρει wearable fitness στοιχεία όπως και iOS και Android συμβατότητα στα 300 δολάρια, άρα $150 μικρότερη τιμή από τον ανταγωνισμό.

Στα $300 Vivoactive 5 είναι λοιπόν και φτηνότερο κατά 50 δολάρια από το μοντέλο 2019, το Vivoactive 4 αλλά ΚΑΙ έχει πολύ καλύτερο smooth σχέδιο. Με μικρότερα bezel και ένα look που… δίνει κάτι από Pixel Watch.

Τι μπορείς να κάνεις; Να καλέσεις, να στείλεις text μηνύματα με τη φωνή όπως και πολλά στοιχεία που έχει το ακριβότερο Garmin Venu 3. Το Vivoactive 5 δίνει μάλιστα και μια 1.2αρα OLED οθόνη ενώ έχει και pulse oxygen tracking, heart-rate variance tracking, menstrual cycle tracking, accident detection and assistance, contactless πληρωμή με Garmin Pay και έως 11 αυτονομία σε smartwatch mode ή 21 ώρες σε GPS-only mode. Όπως και το 4άρι, έχει workout tracking, fitness advice αλλά και sleep coaching.

Στα χρώματα οι συνδυασμοί κάσας και λουράκι είναι: black με slate, ivory με cream gold, navy με metallic navy, και orchid με metallic orchid.

Related posts

Το Disney MotionBeam χρησιμοποιεί ένα ‘pico προβολέα’ για να gaming…

gadgetfreak
13 years ago

Έκθεση Ε3: τελευταία νέα σε βίντεο…

gadgetfreak
13 years ago

Νέα και Επερχόμενα Παιχνίδια PS5

gadgetfreak
3 years ago
Exit mobile version