Gadgetfreak :: Not Just Tech
gadgets / stuff

Η νέα σειρά ηχείων και ακουστικών Sony ULT POWER SOUND

Το… μυστικό για τη νέα σειρά των των ULT POWER SOUND ασύρματων ηχείων και ακουστικών της Sony είναι πως έχουν σχεδιαστεί για να “μας κάνουν να αισθάνεστε σαν να έχετε βρεθεί στην πρώτη σειρά της αρένας. Σχεδιασμένη για τους λάτρεις της μουσικής, παράγει ισχυρό βαθύ ήχο που έχει σχεδιαστεί για να κάνει την καρδιά σας να δονείται”.

Η νέα σειρά αποτελείται από τα ασύρματα ηχεία ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 και τα ασύρματα ακουστικά ULT WEAR.

Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς ULT POWER SOUND® – μιας νέας σειράς ασύρματων ηχείων και ακουστικών που έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να έχετε βρεθεί στην πρώτη σειρά της αρένας. Σχεδιασμένη για τους λάτρεις της μουσικής, παράγει ισχυρό βαθύ ήχο που έχει σχεδιαστεί για να κάνει την καρδιά σας να δονείται.

Η νέα σειρά αποτελείται από τα ασύρματα ηχεία ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 και τα ασύρματα ακουστικά ULT WEAR.

Όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν το κουμπί ULT, το οποίο προσφέρει χαρακτηριστική ποιότητα ήχου ενισχύοντας τη μουσική, με μία ή δύο διαφορετικές λειτουργίες ήχου.

Όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν το κουμπί ULT, το οποίο προσφέρει χαρακτηριστική ποιότητα ήχου ενισχύοντας τη μουσική, με μία ή δύο διαφορετικές λειτουργίες ήχου.

ULT TOWER 10 – η δύναμη του ήχου της ζωντανής σκηνής στο σπίτι σας

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε χώρο για πάρτι με δυνατό μπάσο, ήχο 360° Party Sound, φωτισμό 360° Party Light και καραόκε, χάρη στο παρεχόμενο ασύρματο μικρόφωνο. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε το ηχείο με την τηλεόρασή σας για να ενισχύσετε τον ήχο αυτών που λατρεύετε να παρακολουθείτε.

Βασικά χαρακτηριστικά του ULT TOWER 10:

ULT FIELD 7 – Το πάρτι μπορεί να πάει παντού

Ζωντανέψτε τη μέρα σας με δυνατά μπάσα και εκφραστικό φωτισμό όπου κι αν πάτε. Το ULT FIELD 7 σας επιτρέπει να μεταφέρετε το πάρτι οπουδήποτε χάρη στην αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη κατασκευή του, ενώ η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σημαίνει ότι μπορείτε να διασκεδάζετε για περισσότερο χρόνο. Μπορείτε ακόμη και να το συνδέσετε με ένα μικρόφωνο για καραόκε όπου και αν βρίσκεστε.

Βασικά χαρακτηριστικά του ULT FIELD 7:

ULT FIELD 1 – Σπουδαίος ήχος. Μικρό μέγεθος

Πάρτε τις αγαπημένες σας μελωδίες οπουδήποτε με ενισχυμένο μπάσο σε μια συμπαγή συσκευή με το ULT FIELD 1. Εξοπλισμένο με λουράκι πολλαπλών κατευθύνσεων για ευκολία στη χρήση, μεταφέρετε το αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και ακόμη και αντικραδασμικό ηχείο σας οπουδήποτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Βασικά χαρακτηριστικά του ULT FIELD 1:

ULT WEAR – Ισχυρός ήχος. Κάντε τον δικό σας

Με εξαιρετικό μπάσο και βελτιωμένο Noise Cancelling, τα νέα μας ακουστικά ULT WEAR σας επιτρέπουν να έχετε την αίσθηση πως είστε σε φεστιβάλ ή κλαμπ όπου κι αν πάτε.

Βασικά χαρακτηριστικά των ULT WEAR:

Related posts

Supreme SIGG Traveller 0.6L Water Bottle Red

gadgetfreak
5 years ago

Το gadget το λάτρη του κρασιού…

gadgetfreak
10 years ago

Casio G-Shock GMW-B5000MB Multi-finish Black

gadgetfreak
2 years ago
Exit mobile version