Δεν ξέρω αν κάποιος υψηλόβαθμος executivας (…) της Sony το φοράει αυτή την ώρα που μιλάμε στο χέρι του και χαμογελάει με τη σκέψη στα ‘μυστικά όπλα’ που θα φέρει ο βασίλισσα του ιαπωνικού hi tech στην αγορά σε λίγα χρόνια.

Αυτό όμως καταντάει… βασανιστικό. ΔΕΝ γίνεται να βλέπουμε τέτοια concept σχέδιακαι να μην σκεφτόμαστε: το θέλω τώρα. Σε μαύρο. Και ένα λευκό για τη σύζυγο…

Εντάξει, έχουμε δει πολλά σχέδια και μας… τρέχουν τα σάλια αλλά σαν αυτό όχι. Είναι σαν ρολοϊ. Είναι συσκευή για επικοινωνία μεταφορά εικόνας και συνεργασία.

Τι στην ευχή λέω…

Είναι το μέλλον του computing By Sony: ο υπολογιστής Nextep

Χάρη στα τρελά μυαλά των Sonάκιδων φαίνεται πως το μέλλον δεν είναι ένα… πιο γρήγορο iPhone και ένα Intel Atom με περισσότερα -χασμουρητό…- threads. Το Nextep Computer concept είναι σχεδιασμένο να φοριέται στον καρπό μας χάρη σε is ευλύγιστα OLED panels αφής. Τεχνολογία που υπάρχει.

Διαθέτει ακόμη έναν ολογραφικό προβολέα και ένα συρόμενο πληκτρολόγιο που είναι χωρισμένο στη μέση για πληκτρολόγηση. Η Sony υπολογίζει το 2020 ως ημερομηνία λανσαρίσματος στην αγορά αλλά ας το δούμε αλλιώς: είναι 9 χρόνια και κάτι μακριά…

Γιάννη μπορώ να έχω το πρωτότυπο;