Gadgetfreak :: Not Just Tech
gadgets / stuff

Mini προβολέας για επαγγελματίες…

MMM

Η μικροσκοπικός αυτός βιντεοπροβολέας είναι με βεβαιότητα από τους πιο ικανούς αυτής της νέας κατηγορίας gadget… Με τεχνολογία προβολής LCOS και ανάλυση 640×480 διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 1GB αλλά και θύρα microSD ενώ τα Word, Excel και PowerPoint μπορούνε να βρίσκονται αποθηκευμένα στην ενσωματωμένη μνήμη ή τις μνήμες microSD. Είναι ακόμη εφικτό να αναπαράγουμε PDF αρχεία που μπορούν να αναπαράγονται άμεσα. Συνολικά μνήμη έως και 32GB μπορεί να προστεθεί στον μίνι-προτζέκτορα…

Παίζει και…μουσική!

Ακόμη και αναπαραγωγή video και μουσικής έχουμε όμως αφού το μηχανάκι αναπαράγει αρχεία .g3pp/.g3p2/.mp4/.avi/.mov/.mp3/.wma αλλά και αρχεία εικόνα .bmp και .jpg.

Ακολουθώντας την τάση των νέων λυχνιών RGB LED, το… μικρό πετυχαίνει μια πολύ καλή φωτεινότητα για το μέγεθος και βγάζει εικόνα από 8 έως 50 ίντσες.

Όσο για την αυτονομία, η μπαταρία των 2,200mAh είναι αρκετή για 2 ώρς λειτουργίας. Οι διαστάσεις είναι 130×60×24mm και το βάρος 160g ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνονται τρίποδας AV καλώδιο και microSD κάρτα των 2GB.

Related posts

Νέο Magic Remote

gadgetfreak
11 years ago

Νέα Autel EVO Lite και Nano drones

gadgetfreak
3 years ago

Δείτε αυτά τα drones να χτίζουν μια γέφυρα…

gadgetfreak
9 years ago
Exit mobile version