MMM

Η μικροσκοπικός αυτός βιντεοπροβολέας είναι με βεβαιότητα από τους πιο ικανούς αυτής της νέας κατηγορίας gadget… Με τεχνολογία προβολής LCOS και ανάλυση 640×480 διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 1GB αλλά και θύρα microSD ενώ τα Word, Excel και PowerPoint μπορούνε να βρίσκονται αποθηκευμένα στην ενσωματωμένη μνήμη ή τις μνήμες microSD. Είναι ακόμη εφικτό να αναπαράγουμε PDF αρχεία που μπορούν να αναπαράγονται άμεσα. Συνολικά μνήμη έως και 32GB μπορεί να προστεθεί στον μίνι-προτζέκτορα…

Παίζει και…μουσική!

Ακόμη και αναπαραγωγή video και μουσικής έχουμε όμως αφού το μηχανάκι αναπαράγει αρχεία .g3pp/.g3p2/.mp4/.avi/.mov/.mp3/.wma αλλά και αρχεία εικόνα .bmp και .jpg.

Ακολουθώντας την τάση των νέων λυχνιών RGB LED, το… μικρό πετυχαίνει μια πολύ καλή φωτεινότητα για το μέγεθος και βγάζει εικόνα από 8 έως 50 ίντσες.

Όσο για την αυτονομία, η μπαταρία των 2,200mAh είναι αρκετή για 2 ώρς λειτουργίας. Οι διαστάσεις είναι 130×60×24mm και το βάρος 160g ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνονται τρίποδας AV καλώδιο και microSD κάρτα των 2GB.