Gadgetfreak :: Not Just Tech
tablets / multimedia

Καταιγίδα κινητών με Win 7 -τα Χριστούγεννα…

Kινητά με Windows Phone 7 από τους συνεταίρους της υπόσχεται η Microsoft. Η εταιρία επιβεβαίωσε πως αρκετοί κατασκευαστές θα λανσάρουν τέτοιες συσκεύες στο 4ο τρίμηνο του 2010, ενημερώνοντας την Pocket-lint πως η Dell, η ASUS, η LG, η HTC και η Samsung θα ρίξουν τουλάχιστον από μια συσκευή η κάθε μια στην αγορά. Ήδη στο διαδίκτυο φαίνεται πως τρείς συσκευές HTC είναι ενδεχόμενο να τρέχουν Windows Phone 7. Αυτές θα είνα η HTC Salsa, HTC Swing και HTC Tango – όλες κωδικές ονομασίες φυσικά, με εκδόσεις GSM και CDMA των Swing και Salsa να φαίνονται στον ορίζοντα.

Η Microsoft έχει δηλώσει πως σχεδιάζει να είναι ευρέως διαθέσιμα τα Windows Phone 7 κινητά τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ αρχικά χωρίς αποκλειστικότητες.

Φυσικά είναι πιθανό η HTC να σταματήσει την ανάπτυξη κάποιων συσκευών – στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι HTC Motion, Maestro, Blitz, Sage και Vienna – πριν φτάσουν στην αγορά. Από τη άλλη φαίνεται εντελώς αναμενόμενο μετά από 18 μήνες προεργασίας η συγκεκριμένη εταιρία να θελήσει να ‘κυκλώσει’ την αγορά των WP7 κινητών με μεγάλο αριθμό διαφορετικών συσκευών.

Related posts

Sony Xperia A2

gadgetfreak
10 years ago

“Πράσινο φως” για το iOS 4.2 beta 3…

gadgetfreak
14 years ago

iFA 2010: Toshiba Folio και νέες tv τα όπλα των Ιαπώνων…

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version