Gadgetfreak :: Not Just Tech
tablets / multimedia

Το πρώτο της tablet PC ετοιμάζει η Toshiba;

Να λανσάρει το πρώτο της tablet PC ετοιμάζεται όπως φαίνεται η Toshiba. Το μηχάνημα θα διαθέτει έναν  Nvidia Tegra 2 επεξεργαστή, Android λειτουργικό σύστημα και 10άρα οθόνη ενώ υπάρχει η πρόθεση να είναι έτοιμο Σεπτέμριο-Οκτώβριο 2010, με λανσάρισμα στα τέλη της χρονίας. Η εταιρία αναμένει να έχει πουλήσει 40,000-50,000 μονάδες, σύμφωνα με πηγές από την κατασκευάστρια χώρα, Ταϊβαν.

Εντωμεταξύ οι πιο πολλές εταιρίες πρώτης γραμμής φαίνεται πως έχουν στην αγορά κάποιο tablet PC μέχρι το τέλος του 2010 ή τις αρχές του 2011. Η ταϊβανέζικη Acer ετοιμάζει μοντέλο με Qualcomm CPU και Android model έως τα τέλη του ’10, η κινεζική Lenovo θα έχει να μας δείξει το LePad μέχρι το τέλος του 2010, εστιάζοντας στην κινεζική αγορά ενώ η επίσης ταϊβανέζικη Asustek με το Eee Pad δεν θα είναι έτοιμη εως τον Μάρτιο του 2011.

Από την άλλη η Hewlett-Packard αναμένεται να λανσάρει ένα Android/ARM tablet PC που θα πωλείται μαζί με έναν εκτυπωτή τον Σεπτέμβριο ενώ αναμένουμε με ανυπομονησία τι θα κάνουν οι… ντίβες των consumer elctronics…

Related posts

Μια απίστευτα φωτεινή οθόνη για τη συσκευή σου…

gadgetfreak
10 years ago

Nvidia – ρίχνεται στη μάχη τν next-gen mobile γραφικών και ‘σκοτώνει’ το iPad…

gadgetfreak
11 years ago

Sony – επιβεβαιώνει πως στη CES 2015 θα έχουμε το Ζ4!

gadgetfreak
10 years ago
Exit mobile version