Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media, tech talk / science

Dell: με αύξηση στα κέρδη…

Ένα καλό πρώτο τρίμηνο του 2011 ανακοίνωσε η Dell με αύξηση στα κέρδη και κύριο ‘μοχλό’ τον επιχειρηματικό κλάδο…

Ακόμη και αν οι οικονομίες σε όλο τον κόσμο έχουν προβλήματα η Dell φαίνεται να μην το βιώνει. Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε χθες η εταιρία ξεπέρασαν της προσδοκίες των αναλυτών και, φυσικά, οι μετοχές της εταιρίας εκτοξεύτηκαν.

Σε δήλωση της η εταιρία ανέφερε καθαρά έσοδα $945 εκατομμύρια ή 49 σεντς ανά μετοχή, μια μεγάλη αύξηση από τα $341 εκατομμύρια ή 17 σεντς ανά μετοχή πέρυσι τέτοια εποχή. Οι πωλήσεις της εταιρίας είχαν επίσης άνοδο σας $15 δις, 1% πάνω από πέρυσι και η εταιρία πήρα τη δεύτερη θέση ξανά στις πωλήσεις PC – πρώτη παραμένει η HP.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Dell τα αποτελέσματα έχουν ως αίτιο την the “βελτιωμένη κερδοφορία σε end-user-computing, ειδικά στα μοντέλα client desktop και laptop.”

Σε συνέντευξη στο Dow Jones που μεταφέρθηκε στη Wall Street Journal, ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Brian Gladden μίλησε για “βελτιωμένα ποσοστά σε όλο το portfolio.”

Άρα: 1ον, κάτι σωστό κάνει η εταιρία στον καιρό των tablet και 2ον, η οικονομική εταιρική ανάπτυξη σε ανερχόμενες οικονομία (BRIC) έχει τη σημασία της…

Related posts

3D τελικοί του Wimbledon 2011 στο… σινεμά!

gadgetfreak
13 years ago

Τα υπερλεπτά της Asus στη Γαλλία…

gadgetfreak
13 years ago

Η "Καφεϊνη" της Google υπόσχεται… ακόμη πιο φρέσκιες αναζητήσεις

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version