Gadgetfreak :: Not Just Tech
exhibitions, gaming / fun

Ουπς… Η Nintendo παραδέχεται πως χρησιμοποίησε πλάνα από PS3, Xbox στην παρουσίαση του Wii U…

Τελικά ότι… γυαλίζει σε HD ΔΕΝ είναι Nintendo. Πλάνα στην ανακοίνωση της παιχνιδομηχανής που ετοιμάζει για το 2012 η Nintendo, το Wii U στην πραγματικότητα ήταν από το Xbox 360 και το PS3 games, και ΟΧΙ κλιπ με rendering από το νέο hardware της εταιρίας/

Αρκετοί τίτλοι άλλων εταιριών που είδαμε στο σόου στο E3 event, από το Ninja Gaiden 3 μέχρι το Dirt, είναι τίτλοι για τους οποίους δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ήταν πράγματι δημιουργημένοι από το μηχάνημα ή έστω πρωτότυπο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας.

Μετά από μια συνέντευξη μετά την παρουσίαση στο GameTrailers, ο Nintendo US CEO κος Reggie Fils-Aime ξεφούρνισε το… μυστικό και είπε πως τα πλάνα των παιχνιδιών στη σκηνή δεν ήταν από το Wii U. Όταν ρωτήθηκε για το αν ήταν από τις εκδόσεις για PS3 ή Xbox 360 απάντησε:

“Απολύτως, αφού μιλάμε για έναν χρόνο μετά όταν θα βγει η κονσόλα.”

Με άλλα λόγια δεν μπορούμε να σας δείξουμε πλάνα από το Wii U HD τώρα και δείτε υλικό από άλλη age HD κονσόλα. Υλικό που μπορεί ή και όχι να αντιπροσωπεύει το τι θα κάνει το Wii U.

Όταν ρωτήθηκε αν το σύστημα θα είναι τόσο καλό όσο ο ανταγωνισμός, ο Fils-Aime έδωσε μια όχι ακριβώς σαφή απάντηση σημειώνοντας πως η κονσόλα έχει έξοδο εικόνας 1080p και λέγοντας πως θα φαίνονται τα παιχνίδια στα χέρια των developers.

Upssss…..

Related posts

Bound by Flame – επεξηγηματικό trailer για Combat, Monsters, Demon Mechanics…

gadgetfreak
10 years ago

Burn The Rope για το PS Vita

gadgetfreak
11 years ago

‘Εκθεση CES 2012 – Lenovo Yoga Ultrabook

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version