Τελικά ότι… γυαλίζει σε HD ΔΕΝ είναι Nintendo. Πλάνα στην ανακοίνωση της παιχνιδομηχανής που ετοιμάζει για το 2012 η Nintendo, το Wii U στην πραγματικότητα ήταν από το Xbox 360 και το PS3 games, και ΟΧΙ κλιπ με rendering από το νέο hardware της εταιρίας/

Αρκετοί τίτλοι άλλων εταιριών που είδαμε στο σόου στο E3 event, από το Ninja Gaiden 3 μέχρι το Dirt, είναι τίτλοι για τους οποίους δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ήταν πράγματι δημιουργημένοι από το μηχάνημα ή έστω πρωτότυπο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας.

Μετά από μια συνέντευξη μετά την παρουσίαση στο GameTrailers, ο Nintendo US CEO κος Reggie Fils-Aime ξεφούρνισε το… μυστικό και είπε πως τα πλάνα των παιχνιδιών στη σκηνή δεν ήταν από το Wii U. Όταν ρωτήθηκε για το αν ήταν από τις εκδόσεις για PS3 ή Xbox 360 απάντησε:

“Απολύτως, αφού μιλάμε για έναν χρόνο μετά όταν θα βγει η κονσόλα.”

Με άλλα λόγια δεν μπορούμε να σας δείξουμε πλάνα από το Wii U HD τώρα και δείτε υλικό από άλλη age HD κονσόλα. Υλικό που μπορεί ή και όχι να αντιπροσωπεύει το τι θα κάνει το Wii U.

Όταν ρωτήθηκε αν το σύστημα θα είναι τόσο καλό όσο ο ανταγωνισμός, ο Fils-Aime έδωσε μια όχι ακριβώς σαφή απάντηση σημειώνοντας πως η κονσόλα έχει έξοδο εικόνας 1080p και λέγοντας πως θα φαίνονται τα παιχνίδια στα χέρια των developers.

Upssss…..