Gadgetfreak :: Not Just Tech
design / architecture, futuristas / iDea

Μια ιδέα για το PS4…

Ναι, δεν είναι μια κακή ιδέα με την ιστορία του PS4 να ξεκινά. Το concept αυτό έχει μια αισθητική-φυσική εξέλιξη του PS3, και θα είναι 60% ανακυκλώσιμο materials.

Αυτή λοιπόν είναι μια ιδέα για ένα PS4 που χρησιμοποιεί 0 watt σε standby mode, ενώ με τη λειτουργία ECO Restart η κονσόλα κλείνει και ενεργοποιείται ακριβώς εκεί που την είχε αφήσει η χρήστης χωρίς να υπάρχει ανάγκη για ένα full start up.

Ο σχεδιαστής κος Joseph Dumary ισχυρίζεται πως έχει μειώνεται πλήρως η σπατάλη και αυξάνει η διάρκεια ζωής της μονάδας. Επιπλέον η μονάδα θα κάνει αυτόματο shut off μετά από 30 λεπτά και μακρά περίοδο παιξίματος.

Η μονάδα συνδέεται εύκολα με τη λειτουργία DPConnect TV, και ανιχνεύει την αρμόζουσα ανάλυση εικόνας και το audio output σε λιγότερο από 4 millisecond.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: -1.5TB HDD, Full 3D 4K2K δυνατότητα (Υπερ-υπερυψηλή ανάλυση), DLNA, DPhdmi (HDMI Connect), 3D Blu-ray (Blu Ray “DEUCE” συμβατό, 3 περισσότερα δεδομένα από ένα κλασικό blu ray), USB 3.0, DPConnect Bravia Sync, Qriocity, Sony Ericsson sync, Cloud Saving, live TV, ακόμη και εφαρμογές για καιρό, widgets, Gamespot νέα και άλλα…






Related posts

City Compost Bin: κομποστοποίηση για… όλους!

gadgetfreak
13 years ago

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

gadgetfreak
3 years ago

Mellow – κάνει κάθε skateboard ηλεκτρικό…

gadgetfreak
8 years ago
Exit mobile version