Ναι, δεν είναι μια κακή ιδέα με την ιστορία του PS4 να ξεκινά. Το concept αυτό έχει μια αισθητική-φυσική εξέλιξη του PS3, και θα είναι 60% ανακυκλώσιμο materials.

Αυτή λοιπόν είναι μια ιδέα για ένα PS4 που χρησιμοποιεί 0 watt σε standby mode, ενώ με τη λειτουργία ECO Restart η κονσόλα κλείνει και ενεργοποιείται ακριβώς εκεί που την είχε αφήσει η χρήστης χωρίς να υπάρχει ανάγκη για ένα full start up.

Ο σχεδιαστής κος Joseph Dumary ισχυρίζεται πως έχει μειώνεται πλήρως η σπατάλη και αυξάνει η διάρκεια ζωής της μονάδας. Επιπλέον η μονάδα θα κάνει αυτόματο shut off μετά από 30 λεπτά και μακρά περίοδο παιξίματος.

Η μονάδα συνδέεται εύκολα με τη λειτουργία DPConnect TV, και ανιχνεύει την αρμόζουσα ανάλυση εικόνας και το audio output σε λιγότερο από 4 millisecond.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: -1.5TB HDD, Full 3D 4K2K δυνατότητα (Υπερ-υπερυψηλή ανάλυση), DLNA, DPhdmi (HDMI Connect), 3D Blu-ray (Blu Ray “DEUCE” συμβατό, 3 περισσότερα δεδομένα από ένα κλασικό blu ray), USB 3.0, DPConnect Bravia Sync, Qriocity, Sony Ericsson sync, Cloud Saving, live TV, ακόμη και εφαρμογές για καιρό, widgets, Gamespot νέα και άλλα…