Gadgetfreak :: Not Just Tech
exhibitions, gadgets / stuff

Έκθεση iFA 2011 – Canton για τα iΜηχανάκια…

Σειρά της γερμανικής Canton που παίζει και στην ‘έδρα’ της στην έκθεση IFA technology να δείξει κάτι για τις φορητές συσκευές.

Είναι μάλιστα μια ολόκληρη σειρά με την ονομασία your_World, που έχει πέντε διαφορετικά συστήματα. Δύο από αυτά θα ‘αναλάβουν’ τη μουσική σου συλλογή ενώ το your_Stick είναι ένας πομπός USB για το PC ή το Mac και το your_Dock είναι ένα iPhone/iPod docking station με πομπό και τηλεχειριστήριο.

Και τα δύο είναι συμβατά με μια σειρά ηχείων – το φορητό και μικρό your_Solo, τα ηχεία στέρεο your_Duo bookshelf και το ενεργό υποφούφερ your_Sub 100W active subwoofer, σε μαύρο και λευκό gloss φινίρισμα.

Η μουσική streamάρεται ασύρματα από το dock ή το USB στα ηχεία και σε απόσταση έως και 20 μέτρα ενώ το iPod dock έχει και line-iν.

Η Canton είναι κυρίως γνωστή για τα ‘πατήματα’ της στο χώρο του hi-fi και home cinema ενώ έχει και high-end κομμάτια. Τώρα με τα your_Stick, your_Dock και your_Duo που θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα δοκιμάζει και σε άλλες αγορές. Τα your_Solo και your_Sub θα έρθουν την ερχόμενη άνοιξη…

Related posts

HOKA ONE ONE Speedgoat 4 “Black/Gold”

gadgetfreak
3 years ago

CES 2021 – Όλες οι Panasonic TV

gadgetfreak
3 years ago

Sony Walkman WS620 – Wireless Bluetooth και Remote λειτουργία

gadgetfreak
7 years ago
Exit mobile version