Σειρά της γερμανικής Canton που παίζει και στην ‘έδρα’ της στην έκθεση IFA technology να δείξει κάτι για τις φορητές συσκευές.

Είναι μάλιστα μια ολόκληρη σειρά με την ονομασία your_World, που έχει πέντε διαφορετικά συστήματα. Δύο από αυτά θα ‘αναλάβουν’ τη μουσική σου συλλογή ενώ το your_Stick είναι ένας πομπός USB για το PC ή το Mac και το your_Dock είναι ένα iPhone/iPod docking station με πομπό και τηλεχειριστήριο.

Και τα δύο είναι συμβατά με μια σειρά ηχείων – το φορητό και μικρό your_Solo, τα ηχεία στέρεο your_Duo bookshelf και το ενεργό υποφούφερ your_Sub 100W active subwoofer, σε μαύρο και λευκό gloss φινίρισμα.

Η μουσική streamάρεται ασύρματα από το dock ή το USB στα ηχεία και σε απόσταση έως και 20 μέτρα ενώ το iPod dock έχει και line-iν.

Η Canton είναι κυρίως γνωστή για τα ‘πατήματα’ της στο χώρο του hi-fi και home cinema ενώ έχει και high-end κομμάτια. Τώρα με τα your_Stick, your_Dock και your_Duo που θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα δοκιμάζει και σε άλλες αγορές. Τα your_Solo και your_Sub θα έρθουν την ερχόμενη άνοιξη…