Αυτό είναι ένα νέο πουλέν της Hitachi Consumer Electronics με την τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού S-LED. Η τηλεόραση με τον κωδικό L46-S08 θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου στις 46”.

Μια Full HD που κατά τα άλλα έχει τις κλασικές δυνατότητες αλλά μπορεί να συνδεθεί και με USB ώστε να γίνει η χρήση μιας λειτουργίας που ονομάζεται. Η εταιρία την παρουσίασε στην “CEATEC ΙΑΠΩΝΙΑ 2011” θα εκτεθούν.

Η σειρά ονομάζεται ZP05 ενώ η τεχνολογία “S-LED” (Slim LED) χρησιμοποιεί μια τεχνολογία LED οπίσθιου φωτισμού αν και η φωτεινότητα περιορίζεται στα 550Cd.

Το πάνελ LCD οδηγείται στα 120Hz ενώ και η τεχνολογία PictureMaster 3 μαζί με το Advanced Dynamic Contrast 2 αναλαμβάνουν την βελτίωση του θορύβου με το “Advanced Dynamic Enhancer” να διορθώνει τα περιγράμματα και την απόχρωση όπως και τον κορεσμό.

Ο δε Intelligent Sensor 3 έχει σαν στόχο τη μελέτη της φωτεινότητας και τη ρύθμιση της ενώ σε κανονική χρήση η κατανάλωση είναι 119W, και 0,2 W σε κατάσταση αναμονής.

Το ιαπωνικό αυτό μοντέλο συνεργάζεται και με iPhone / iPod touch / iPad με την τηλεόραση να μπορεί να λειτουργήσει μέσω ασύρματου LAN.