Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Στο πιο χαμηλό σημείο οι τιμές των tv…

Οι τιμές των τηλεοράσεων έχουν πέσει στο πιο χαμηλό τους στους τελευταίους οκτώ μήνες όπως λέει έρευνα της IHS iSuppli.

Οι μέσες τιμές για LCD και plasma TV έχουν πέσει στα $1,113.91, ένα ποσό που είναι 3.3% χαμηλότερο στις ΗΠΑ από τα επίπεδα του Οκτωβρίου που ήταν στα $1,152.55, όπως λέει η αναφορά IHS iSuppli U.S. TV Price & Specifications Tracker.

Το νούμερο του Νοεμβρίου είναι και το μικρότερο που είχαμε ποτέ από τον Μάρτιο που η μέση τιμή ήταν $1,086.64.

Οι αναλυτές δίνουν και ως αιτία την διαβόητη Black Friday όπως είπε η κυρία Lisa Hatamiya, μια βοηθός της IHS στον τομέα – displays research associate.

Οι απαιτήσεις για την αγορά είναι συνδυασμένες με άλλα οικονομικά ζητήματα όπως η ανεργία και άλλα συνδυασμένα στοιχεία ενώ ο ανταγωνισμός και ανάμεσα στους κατασκευαστές και τα καταστήματα είναι ένα ζήτημα,

Στις LCD TV εκεί που είχαμε μεγάλη πτώση ήταν στην κατηγορία των τηλεοράσεων ‘μη-LED’, δηλαδή τις cold cathode fluorescent lamp (CCFL) ενώ οι light-emitting diode (LED), οι πιο… λεπτές δηλαδή, πάνε καλύτερα.

Στην πρώτη κατηγορία των CCFL, οι 50άρες έπεσαν μέσο όρο κατά $201, σε σύγκριση με τα $54 για τις 40άρες LED, είπε η IHS.

Φθηνότερες και οι 3D LCD TV με μέση τιμή $2,201- μείωση 0.7% σε σύγκριση με το μήνα πριν και 27% σε σύγκριση με πέρυσι όπως λέει η IHS.

Οι δε plasma έχουν πέσει κατά 4% το Νοέμβρη με μέση τιμή τα $1,533.

Ανταγωνισμός…

Related posts

CES 2013 – οι new Cyber-shot της japanista Sony…

gadgetfreak
11 years ago

Απίστευτο 3D Printed… κρανίο!

gadgetfreak
10 years ago

Xperia Z5 Compact

gadgetfreak
9 years ago
Exit mobile version