Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Πάνω από 300 εκατομμύρια χρησιμοποιούν Facebook από mobile εφαρμογές…

Μια νέα μελέτη για το Facebook και τη χρήση του της Enders Analysis και του αναλυτή Benedict Evans επιβεβαιώνει μια ‘αίσθηση’ της αγοράς: πως 300 εκατομμύρια χρήστες Facebook από τα συνολικά των 800 εκατομμυρίων – μιλάμε για το 38%…

…είναι που χρησιμοποιούν τις social network υπηρεσίες μέσω mobile apps τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Στο νούμερο κυριαρχούν τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS, που αποτελούν τα 2/3 των πλατφόρμων: συνολικά 204.8 εκατομμύρια.

Αν και το 70% των ιδιοκτητών BlackBerry χρησιμοποιούν την Facebook app, αλλά έχει το μισό των χρηστών Android, στα 48.3 εκατομμύρια.

Κάπου 50 εκατομμύρια χρησιμοποιούν το Facebook web interface σε mobile χρήση. Η ενσωμάτωση των Microsoft στοιχείων σε χρήση Facebook στα Windows Phone κινητά συγκλονιστικά μικρή: μόλις το 1.1%.

Τα στοιχεία συγκλονιστικά αλλά και λογικά: και στοιχηματίζουμε πως οι mobile χρήστες για το Facebook θα αυξηθούν απίστευτα το 2012. Και η εταιρία έχει ήδη Android και iOS ως κοινή app με κοινή δομή ενώ το HTML5 θα έχει κεντρικό ρόλο το 2012….

Related posts

Seagate 2TB FireCuda Gaming SSHD SATA

gadgetfreak
5 years ago

Σκληροί δίσκοι – οι τιμές θα πέσουν το… 2014!

gadgetfreak
12 years ago

Playstation 4 Slim + Neo

gadgetfreak
8 years ago
Exit mobile version