Gadgetfreak :: Not Just Tech
gaming / fun

Sony E3 Συνέντευξη Τύπου – ‘επίθεση’ με PS3 και Vita games…

Στη Sony E3 press conference τα πιο πολλά που ακούσαμε ήταν για games, και πολλά games…

Μετά από μια σειρά από τίτλους για να ‘φροντίσει’ τους gamers, η Sony αποκάλυψε και τον τίτλο του Heavy Rain developer της Quantic Dream: το επόμενο game έχει τίτλο Beyond: Two Souls.

Ένα εντυπωσιακό game και με βάση το demo που είδε το κοινό με τη βοήθεια της κας Page, με τον ρόλο της πρωταγωνίστριας, Jodie Holmes.

Το Heavy Rain-style game θα έχει πιο πολύ δράση και στοιχεία sci-fi και ήταν αναμφίβολα, από τα highlights σε όλη την πρώτη ημέρα στην E3, διαφορετικό από πολλά shooters.

Στην παρουσίαση είχαμε και demo του PlayStation All-Stars: Battle Royale, για το Vita και το PlayStation 3 (με cross-platform play). Περισσότερο downloadable content είχαμε και για το LittleBigPlanet 2 που ανακοινώθηκε με το Vita ως controller – και tilt/touch λειτουργίες, όπως και το PS3 game. Η ονομασία είναι “cross-controller” DLC και θα ανταγωνιστεί το Microsoft SmartGlass.

Όλα συνδεδεμένα…

Με το 80% των PlayStation 3 και Vita να είναι συνδεδεμένα στο Internet, το Sony boss, ο κος Jack Tretton ανακοίνωσε πως το PlayStation Plus θα έχει περισσότερα free games. Στα πρώτα 12 είναι: Infamous 2, LittleBigPlanet 2, και Saints Row 2 με τα μέλη του Plus να έχουν “instant games collection” για $5 το μήνα.

Εξαιρετικά και τα νέα για το PlayStation Vita που επιτέλους έχει υποστήριξη για τα PS1 Classics στην υπεροχότατη marvelous οθόνη του…

Επιπλέον: τα Hulu Plus και Crackle έρχονται στο Vita “soon,”μαζί με τη YouTube app ενώ εκτός από την All-Stars, το Call of Duty αποκτά και το: Call of Duty: Black Ops Declassified.

Τέλος ας μην ξεχάσουμε ταl Ubisoft games με πρώτο το: Assassin’s Creed III: Liberation. Μια δολοφόνος πλέον στη Νέα Ορλεάνη και στο 1768, την ίδια περίοδο με τα κανονικά Assassin’s Creed III. Το πιο υπέροχο: έχει φτιαχτεί “από λευκό χαρτί” για το Vita!

Related posts

Doom Gameplay Teaser

gadgetfreak
9 years ago

Playstation 5

gadgetfreak
5 years ago

Warface – Battle Pass: Season 2 Trailer

gadgetfreak
5 years ago
Exit mobile version