Στη Sony E3 press conference τα πιο πολλά που ακούσαμε ήταν για games, και πολλά games…

Μετά από μια σειρά από τίτλους για να ‘φροντίσει’ τους gamers, η Sony αποκάλυψε και τον τίτλο του Heavy Rain developer της Quantic Dream: το επόμενο game έχει τίτλο Beyond: Two Souls.

Ένα εντυπωσιακό game και με βάση το demo που είδε το κοινό με τη βοήθεια της κας Page, με τον ρόλο της πρωταγωνίστριας, Jodie Holmes.

Το Heavy Rain-style game θα έχει πιο πολύ δράση και στοιχεία sci-fi και ήταν αναμφίβολα, από τα highlights σε όλη την πρώτη ημέρα στην E3, διαφορετικό από πολλά shooters.

Στην παρουσίαση είχαμε και demo του PlayStation All-Stars: Battle Royale, για το Vita και το PlayStation 3 (με cross-platform play). Περισσότερο downloadable content είχαμε και για το LittleBigPlanet 2 που ανακοινώθηκε με το Vita ως controller – και tilt/touch λειτουργίες, όπως και το PS3 game. Η ονομασία είναι “cross-controller” DLC και θα ανταγωνιστεί το Microsoft SmartGlass.

Όλα συνδεδεμένα…

Με το 80% των PlayStation 3 και Vita να είναι συνδεδεμένα στο Internet, το Sony boss, ο κος Jack Tretton ανακοίνωσε πως το PlayStation Plus θα έχει περισσότερα free games. Στα πρώτα 12 είναι: Infamous 2, LittleBigPlanet 2, και Saints Row 2 με τα μέλη του Plus να έχουν “instant games collection” για $5 το μήνα.

Εξαιρετικά και τα νέα για το PlayStation Vita που επιτέλους έχει υποστήριξη για τα PS1 Classics στην υπεροχότατη marvelous οθόνη του…

Επιπλέον: τα Hulu Plus και Crackle έρχονται στο Vita “soon,”μαζί με τη YouTube app ενώ εκτός από την All-Stars, το Call of Duty αποκτά και το: Call of Duty: Black Ops Declassified.

Τέλος ας μην ξεχάσουμε ταl Ubisoft games με πρώτο το: Assassin’s Creed III: Liberation. Μια δολοφόνος πλέον στη Νέα Ορλεάνη και στο 1768, την ίδια περίοδο με τα κανονικά Assassin’s Creed III. Το πιο υπέροχο: έχει φτιαχτεί “από λευκό χαρτί” για το Vita!