Αυτό το hi tech κομψοτέχνημα, η 84άρα 4K της ιαπωνικής εταιρίας…

… η Sony KD-84X9005 4K Ultra High Definition, μπορεί να μην έχει και πολύ native ανάλυσης περιεχόμενο έτοιμο αλλά η Sony ανακοίνωσε πως οι πρώτοι που θα την προ-παραγγείλουν θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε αυτό που η εταιρία ονομάζει “the world’s first 4K Ultra HD delivery solution.”

Η τηλεόραση θα παραδίδεται προφορτωμένη με 4K Ultra HD content που η Sony διαβεβαιώνει πως θα είναι κάτι παραπάνω από πλάνα demo για να δει κανείς τις δυνατότητες της KD-84X9005.

Μιλάμε για μια εκπληκτική Ultra HD εικόνα με 3D είκονα και audio. Η Sony βέβαια είναι η ηγέτιδα σήμερα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με 4K Ultra HD σήμερα με 4K Ultra HD κάμερες προβολείς ενώ με δικά της μηχανήματα γυρίζονται ταινίες.

Το ερώτημα βέβαια είναι τι είναι αυτό το “content delivery system” και πάλι όμως η ναυρχίδα σε 4K Ultra HD TV κατά την εταιρία θα έχει και ταινίες – “…full-length Hollywood productions.”

Η Sony υπόσχεται πως θα μας δώσει περισσότερες λεπτομέριες ενώ η KD-84X9005 που έχει £25,000 στην Αγγλία, φτάνει, να σας φανερώσουμε…

… ΚΑΙ στην Ελλάδα σε πρώτους πελάτες!