Gadgetfreak :: Not Just Tech
gaming / fun, tech talk / science

Τι θα κάνει το Playstation 4;

Λίγες ώρες πρίν τις αποκαλύψεις, η εκτίμηση του gadgetfreak.gr για το τι είναι – ή πρέπει να είναι, το Playstation 4 και πόσο μπροστά θα ‘πάει’ η Sony το παιχνίδι. Που είναι παιχνίδι επιβίωσης ή τεχνολογικού άλματος.

PS 4

Διαβάστε…

Αρχικά τι δεν πρέπει να είναι: ένα νέο ‘κουτί’ με ισχυρό hardware και καλύτερα γραφικά. Το μοντέλο αυτό έχει πεθάνει, ή είναι έτοιμο να περάσει στο χρονοντούλαπο στην εποχή του cloud processing, computing και των mobile διεργασιών που είναι πλέον ‘συνδεδεμένες’ στις ζωές μας.

Τι περιμένουμε; Τι επαναστάσεις θα φέρει;

Ακόμη: Δεν θα απέχει ο controller πολύ από το σημερινό χειριστήριο, λογικό αφού είναι πετυχημένος, ενώ τα games θα είναι πιο εύκολο να στηθούν από τα στούντιο software-wise, και άρα θα σταματήσει ένα PS να θεωρείται πανίσχυρο αλλά ‘δύσκολο’ μηχάνημα για να στήσεις πάνω του games.

Related posts

Smart Signage στην ISE

gadgetfreak
13 years ago

Intel “Reference Design for Android Tablets” – τι θα είναι αυτό…

gadgetfreak
12 years ago

Το νέο Oculus Rift S

gadgetfreak
7 years ago
Exit mobile version