Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

IFA 2015 – πυροτεχνήματα με λεπτομέρειες 4Κ…

Για πρώτη φορά, η Sony χρησιμοποίησε drones, στο τελευταίο της διαφημιστικό, ώστε να καταγράψει τις υπέροχες εκρήξεις χρώματος στον ουρανό

KD-75X9100C_Front_wall

«Ελπίζουμε, όταν το κοινό δει τη νέα διαφήμιση στις 4K τηλεοράσεις της Sony, να δει το επίπεδο λεπτομερειών και την έντονη αντίθεση που φέρνει ο ισχυρός 4Κ επεξεργαστής X1, σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνολογία TRILUMINOS Display™ της Sony, που χαρίζει ρεαλιστικά και έντονα χρώματα. Το soundtrack, το οποίο επανα-ηχογραφήθηκε με μια νέα λιτή σύνθεση για τη διαφήμιση, δείχνει ότι η ανάλυση 4Κ της Sony δεν αφορά μόνο στην εκπληκτική ποιότητα εικόνας, αλλά και στην ποιότητα ήχου. Η μαγευτική μουσική, πραγματικά, συλλαμβάνει το συναίσθημα της στιγμής», δήλωσε εκπρόσωπος της Sony Europe.

Το soundtrack της διαφήμισης της 4K Ultra HD τηλεόρασης της Sony έγραψε ο Kygo ft. Conrad Sewell σε συνδυασμό με ένα ρεμίξ του Firestone.

Μιλώντας για το soundtrack ο Kygo δήλωσε: «Με τιμά που η Sony επέλεξε το Firestone για την εκπληκτική διαφήμιση της BRAVIA. Μου άρεσε που δούλεψα μαζί τους και με τους μουσικούς που ασχολήθηκαν με την επανα-ηχογράφηση του single, και του έδωσαν έναν ανανεωμένο ήχο που συμβαδίζει με τα οπτικά εφέ της διαφήμισης».

Related posts

Extreme καταδύσεις με καταδυτικό κράνος από γυαλί με τεχνολογία LED

gadgetfreak
14 years ago

Έ,ε, εέρχονται! όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα 3D συμβατά Blu Ray players!

gadgetfreak
14 years ago

Google TV 2.0 – η ολοκαίνουργια έκδοση των ‘έξυπνων’΄Sony Google τηλεοράσεων…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version