Για πρώτη φορά, η Sony χρησιμοποίησε drones, στο τελευταίο της διαφημιστικό, ώστε να καταγράψει τις υπέροχες εκρήξεις χρώματος στον ουρανό

KD-75X9100C_Front_wall

«Ελπίζουμε, όταν το κοινό δει τη νέα διαφήμιση στις 4K τηλεοράσεις της Sony, να δει το επίπεδο λεπτομερειών και την έντονη αντίθεση που φέρνει ο ισχυρός 4Κ επεξεργαστής X1, σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνολογία TRILUMINOS Display™ της Sony, που χαρίζει ρεαλιστικά και έντονα χρώματα. Το soundtrack, το οποίο επανα-ηχογραφήθηκε με μια νέα λιτή σύνθεση για τη διαφήμιση, δείχνει ότι η ανάλυση 4Κ της Sony δεν αφορά μόνο στην εκπληκτική ποιότητα εικόνας, αλλά και στην ποιότητα ήχου. Η μαγευτική μουσική, πραγματικά, συλλαμβάνει το συναίσθημα της στιγμής», δήλωσε εκπρόσωπος της Sony Europe.

Το soundtrack της διαφήμισης της 4K Ultra HD τηλεόρασης της Sony έγραψε ο Kygo ft. Conrad Sewell σε συνδυασμό με ένα ρεμίξ του Firestone.

Μιλώντας για το soundtrack ο Kygo δήλωσε: «Με τιμά που η Sony επέλεξε το Firestone για την εκπληκτική διαφήμιση της BRAVIA. Μου άρεσε που δούλεψα μαζί τους και με τους μουσικούς που ασχολήθηκαν με την επανα-ηχογράφηση του single, και του έδωσαν έναν ανανεωμένο ήχο που συμβαδίζει με τα οπτικά εφέ της διαφήμισης».