Gadgetfreak :: Not Just Tech
ecotech / electric, transport / concept

Mercedes Formula E

graham-murdoch-formula-e-detail

Είναι η νέα είσοδος στο πρωτάθλημα που δίνει τις περισσότερες εξελίξεις τεχνολογίας. Ναι, η Mercedes είναι ο νέος παραδοσιακός κατασκευαστής που ‘μπαίνει’ στην Formula E. Η εταιρία επιβεβαίωσε τη θέση στο grid για τη σεζόν 2018/19 των all-electric αγώνων ταχύτητας.

Από τις 10 ομάδες πάμε έτσι στις 12 στην 5η σεζόν ενώ η Mercedes μάλλον επιβεβαιώνει έτσι τη δημοφιλία της Formula E με τις Jaguar, BMW και Audi να έχουν αποφασίσει πως μπαίνουν στο ‘παιχνίδι’. Η δε E.Dams-Renault πήρε τον πρώτο τίτλο ομάδας νικώντας την Dragon Racing που συνεργάζεται με την Faraday Future.

Το δε 2018 το πρωτάθλημα θα σταματήσει την αλλαγή αυτοκινήτων και όλα τα 12 οχήματα θα έχουν νέο σασί, νέα αεροδυναμική και πιο ισχυρή μπαταρία.

Η Mercedes-Benz δια του Toto Wolff, Αρχηγού της Mercedes-Benz Motorsport είπε τα εξής: “Electrification will play a major role in the future of the automotive industry – racing has always been a technology R&D platform for the motor industry. This will make Formula E very relevant in the future.”

Related posts

Lexus LY 650 Luxury Yacht

gadgetfreak
6 years ago

2022 Aston Martin DBX707

gadgetfreak
2 years ago

Ducati + Bentley limited-edition Diavel

gadgetfreak
5 months ago
Exit mobile version