Gadgetfreak :: Not Just Tech
military / aviation, transport / concept

Το Κινεζικό J-20 Stealth Μαχητικό

cu-naolwyaaod-9

Για το Chengdu J-20, το 5ης γενιάς μαχητικό stealth του People’s Liberation Army Air Force (PLAAF) η ώρα πλησιάζει. Αυτό τουλάχιστον θέλουν να δείξουν οι Κινέζοι που ετοιμάζουν ένα αντιF-35 πυρετωδώς. Η χώρα ετοιμάζεται για παρουσίαση το 2018. Για τις δυνατότητες, λίγα μπορούμε να πούμε όπως και λεπτομέριες σε εξοπλισμό, επιδόσεις και όχι μόνο. Και τώρα, ένα με ένα νέο camo.

Σύμφωνα με το Defense Update, το καμουφλάζ αυτό θα χρησιμοποιηθεί μόνο στα πρώτα μοντέλα της παραγωγής – Low Rate Initial Production μοντέλα. Η ταχύτητα θα φτάνει τα 1,305MPH (2,100KMH) με σχεδιασμό stealth που προσομοιώνει το Lockheed-Martin F-35 Lightning II.

Θα φέρει τέσσερις πυραύλους four beyond-visual-range air-to-air missiles (BVRAAMs) και short-range air-to-air missiles (AAMs). Δύο κινητήρες είτε WS-10, είτε AL-31F ενώ το Ινστιτούτο Luoyang Electro-Optical Research Institute (LEOC) ανακοίνωσε τον μικρής εμβέλειας πύραυλο – PL-10 short-range air-to-air missile, με 12 μίλια ακτίνα δράσεις και τεχνολογία “multi-element imaging infrared seeker with anti-jamming capabilities.”

Το J-20 θα μπει σε υπηρεσία στην Νότια Θάλλασα της Κίνας.

Related posts

Mitsubishi Evo by Aerial Camera

gadgetfreak
11 years ago

2012 GT-R: η νέα έκδοση ενός cult υπεραυτοκινήτου με hi tech DNA…

gadgetfreak
13 years ago

Honda – αποκάλυψη για το NSX Concept στη NAIAS 2012

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version