cu-naolwyaaod-9

Για το Chengdu J-20, το 5ης γενιάς μαχητικό stealth του People’s Liberation Army Air Force (PLAAF) η ώρα πλησιάζει. Αυτό τουλάχιστον θέλουν να δείξουν οι Κινέζοι που ετοιμάζουν ένα αντιF-35 πυρετωδώς. Η χώρα ετοιμάζεται για παρουσίαση το 2018. Για τις δυνατότητες, λίγα μπορούμε να πούμε όπως και λεπτομέριες σε εξοπλισμό, επιδόσεις και όχι μόνο. Και τώρα, ένα με ένα νέο camo.

cu-nclwwyaeg9lq

Σύμφωνα με το Defense Update, το καμουφλάζ αυτό θα χρησιμοποιηθεί μόνο στα πρώτα μοντέλα της παραγωγής – Low Rate Initial Production μοντέλα. Η ταχύτητα θα φτάνει τα 1,305MPH (2,100KMH) με σχεδιασμό stealth που προσομοιώνει το Lockheed-Martin F-35 Lightning II.

cu-nvhvxgaaam38

Θα φέρει τέσσερις πυραύλους four beyond-visual-range air-to-air missiles (BVRAAMs) και short-range air-to-air missiles (AAMs). Δύο κινητήρες είτε WS-10, είτε AL-31F ενώ το Ινστιτούτο Luoyang Electro-Optical Research Institute (LEOC) ανακοίνωσε τον μικρής εμβέλειας πύραυλο – PL-10 short-range air-to-air missile, με 12 μίλια ακτίνα δράσεις και τεχνολογία “multi-element imaging infrared seeker with anti-jamming capabilities.”

cu-ntntwcaestzn

Το J-20 θα μπει σε υπηρεσία στην Νότια Θάλλασα της Κίνας.

ctmn3ksxyaacba