Gadgetfreak :: Not Just Tech
gaming / fun, tech talk / science

Αποκάλυψη για το νέο Xbox One X

Ένα πανίσχυρο gaming PC σε κουτί από κονσόλα αποκάλυψε μόλις η Microsoft στην έκθεση Ε3. Και το όνομα του, Τι δίνει; Τι κάνει για το gaming; Πόσο ισχυρό είναι; Πότε θα είναι στην αγορά; Πόσο θα κοστίζει; Διαβάστε!

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά που μας δίνει η εταιρία!

Μετά από μήνες συζητήσεων λοιπόν, η Microsoft αποκάλυψε το “Project Scorpio”. Την νέα κονσόλα της που πλέον ονομάζεται Xbox One X. Όλα αυτά όταν το Xbox One X έρχεται μετά την δημοσιοποίηση ενός S logo που μας έδινε άλλη πρόβλεψη για το όνομα αλλά και άφθονα E3 teaser video.

Πότε; Πόσο; Το Xbox One Χ θα πωλείται σε όλο τον κόσμο στις 7 Νοεμβρίου προς $499 ή £449, 499 euro, 599 Canadian dollars και… 649 Australian dollars!

Θα λειτουργεί με όλα τα Xbox One accessories αλλά και Xbox 360 backwards compatible τίτλους όπως και Xbox One games ενώ η Microsoft σχεδιάζει να χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζει “super sampling” ώστε το Οne X να κάνει τα games να έχουν καλύτερη εικόνα σε 1080p TVs.

Στα τεχνικά τώρα, μιλάμε για 6 teraflops ισχύ graphics σε σύγκριση με το PS4 Pro και τα 4.2 teraflops ενώ η Microsoft χρησιμοποιεί μια custom GPU engine στα 1172MHz σε σχέση με το Xbox One των 853MHz αλλά και το Sony των 911MHz στο PS4 Pro.

Το δε Xbox One X θα διαθέτει και Ultra HD Blu-ray drive για 4K ταινίες όπως και 1TB αποθηκευτικό χώρο.

Η εταιρία υποσχέθηκε 22 “console launch exclusives” για το Xbox One X, όπως τα: Crackdown 3, Forza Motorsport 7, Sea of Thieves ενώ θα έχει και original Xbox games για τα Xbox One όπως το Crimson Skies.

Related posts

Hitcase Pro

gadgetfreak
11 years ago

Πολλαπλοί Wii U Controller – και τι γίνεται με το… κόστος;

gadgetfreak
13 years ago

Halo 5 ViDoc: A Hero Reborn

gadgetfreak
9 years ago
Exit mobile version