Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Όλοι οι νέοι Sony native 4K βιντεοπροβολείς

Η Sony μόλις έριξε στην ευρωπαϊκή αγορά τον πιο φτηνό της native 4K προβολέα. Καλώς όρισε λοιπόν ο Sony VPL-VW290ES που…

…στις ΗΠΑ έχει κωδικό Sony VPL-VW325ES. Ο διάδοχος του Sony VPL-VW270ES έχει τον επεξεργαστή Sony X1 for Projectors που έχει σχεδιαστεί ώστε να δίνει επιπλέον ποιότητα HDR, λεπτομέρειες και motion processing.

Ο επεξεργαστής:

Η νέα αυτή υπολογιστική ‘καρδιά’, ο X1 for Projector δίνει frame-by-frame ανάλυση και τεχνολογία από την Sony X1 των Bravia. Οι προβολείς δίνουν dynamic HDR έλεγχο αλλά όχι Dolby Vision ή HDR10+ αν και υπάρχει το Sony Dynamic HDR Enhancer που βελτιστοποιεί διαρκώς την εικόνα μας.

Αναβαθμισμένο είναι κα το Super Resolution Reality Creation με pixel-level ανάλυση για image upscaling σε υφές και λεπτομέριες. Ο VPL-VW290ES έχει ίδια φωτεινότητα και specs σε επίπεδο SXRD panel με 1500 lumens από λάμπα ενώ κοστίζει €5499 σε λευκό και μαύρο από τον επόμενο μήνα στην ΕΕ.

Από την άλλη, στη σειρά των ναυαρχίδων 800-series SXRD έχουμε τον Sony VPL-VW890ES που έχει και κωδικό VPL-VW1025ES στις ΗΠΑ με κόστος £24,999 ή ευρώ, πηγή φωτός laser και all-glass ARC-F φακό.

Ο φακός ARC-F είναι 18-στοιχείων, 15-group, με μεγάλη διάμετρο και ‘φροντίδα’ για τα χρώματα. Η δε Z-Phosphor laser πηγή δεν έχει χρόνο warm-up και υπόσχεται 20,000 ώρες σε 2200 lumens. Και στον νέο μικρό και στον νέο ‘μεγάλο’ έχει HDR Reference και HDR10 picture presets όταν λειτουργείς σε HDR Auto.

Related posts

Έκθεση CES 2012 – Sony PlayMemories και τα πάντα εύκολα…

gadgetfreak
12 years ago

Crysis 3

gadgetfreak
11 years ago

Οθόνη in car με βραβείο…

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version