Μια φρέσκια… φουρνιά από πληροφορίες σήμερα για το επόμενο tablet της Apple, τώρα που στην Ελλάδα λέμε ‘καλώς όρισες’΄στην αρχική έκδοση!

Ο κύριος Ming-Chi Kuo της εταιρία αναλυτών Concord Securities αυτή τη φορά σε έγγραφο στους επενδυτές έδωσε συγκεντρωτικά πληροφορίες για το iPad 2 που περιλαμβάνουν και συμφωνία με τις αναλύσεις όσων έχουν κιτ ανάπτυξης προγραμμάτων για το iPad 2.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια οι πληροφορίες λένε πως το iPad 2 θα κρατήσει την ανάλυση οθόνης του iPad 1 στα 1024 x 768, αλλά θα έχει βελτιώσεις όπως πιο λεπτό πάνελ και αντι-ανακλαστική επίστρωση.

Όσο για τον επεξεργαστή είναι κοινός τόπος πλέον πως έχουμε διπύρηνο μοντέλο. Το επόμενο iPad θα διαθέτει έναν dual-core 1.2 GHz Cortex-A9. Η ονομασία όπως αναμένονταν είναι A5.

Όσο για τα γραφικά, το μηχανάκι θα διαθέτει έναν SGX543 επεξεργαστή, ενώ θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις: WiFi-only, GSM, και CDMA. Αυτό είναι συμβατό και με τις τρεις εκδόσεις ανάπτυξης που αναφέρονται μέχρι σήμερα στο SDK: K93, K94, και K95.