Οι πιο πρόσφατες φήμες δείχνουν πως η Sony θα παρουσιάσει το νέο της μηχανάκι, το Next Generation Portable (NGP) σε μεγάλη παρουσίαση στην έκθεση E3 2011 στο Los Angeles τον Ιούνιο. Εκεί θα έχουμε και το τελικό όνομα, λεπτομέρειες τιμών και το όλο line-up των παιχνιδιών για το λανσάρισμα.

Εκτός από τις τιμές για το Sony NGP και το όνομα, στην E3, όπως λέει πηγή από την Sony France, θα υπάρχει και νέος τίτλος της εταιρίας Polyphony που θα φτάσει στη φορητή παιχνιδομηχανή πριν τον Μάρτιο του 2012.

Όλα τα παραπάνω νέα προέρχονται από ένα Gamekult forum poster, που προφανώς είναι πηγή για αξιόπιστα νέα της βιομηχανίας. Αυτό λέει και το VG247 μεταξύ άλλων site.

Πολλά NGP παιχνίδια…

Στα παραπάνω νέα το πιο σημαντικό είναι πως η Sony θα αποκαλύψει τα τελικά σχέδια της για το κομμάτι του marketing του διαδόχου του PlayStation Portable. Αυτό που ακούγεται είναι πως συνολικά επτά τίτλοι της ίδιας της Sony θα ανακοινωθούν στο LA, αλλά και πολλά παιχνίδια τρίτων.

Το forum poster δείχνει πως θα υπάρξει για το NGP και μετατροπή του τίτλου του PSP, Metal Gear Solid: Peace Walker, ανακοινώσεις της Konami αλλά και του δημιουργού του Gran Turismo, Polyphony στην E3.