1

Το επίσημο χρονοδιάγραμμα της διάθεσης των 3D τηλεοράσεων της ανακοίνωσε η Sony. Με εικόνες από τα ελληνικά νησιά σε τρισδιάστατη μαγεία!!

Οι 3D TVs της ιαπωνικής εταιρίας θα διατίθενται σε Ευρώπη, Ιαπωνία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο στις 10  Ιουνίου, ακριβώς μια ανάσα από το επερχόμενο Μουντιάλ…

sonyr13

Ταυτόχρονα έχουμε και επίσημη ανακοίνωση της διάθεση του νέου firmware του PlayStation 3 που θα υποστηρίζει 3D πρόγραμμα αμέσως πριν τη διάθεση των τηλεοράσεων ενώ και άλλες  3D-συμβατές συσκευές όπως BD players και home cinema θα είναι διαθέσιμα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου…

Κάνουν τις δύο διαστάσεις… τρείς!

Το άλλον νέο για τις tv που έρχονται είναι πως θα έχουν ένα μετατροπέα που σε πραγματικό χρόνο μετατρέπει τις δύο διαστάσεις σε τρείς με το πάτημα ενός κουμπιού!

Την τεχνολογία είδαν την Τρίτη σε ειδική εκδήλωση οι δημοσιογράφοι με πλάνα από αγώνες χειμερινών σπορ. Συγκεκριμένα ο αθλητής ήταν εστιασμένος καθώς τον ακολουθούσε η κάμερα και οι θεατές στο πίσω μέρος αποκτούσαν ‘βάθος’.

sony2_04

Οι ανακοινώσεις ακολουθούν το πρόγραμμα των πλάνων της Sony για τον εκκολαπτόμενο 3D κόσμο που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο με τις ανακοινώσεις στη έκθεση iFA της Γερμανίας. Στη συνέχεια και οι άλλοι κατασκευαστές όπως Panasonic, Samsung και LG ακολούθησαν στον ίδιο 3D δρόμο.

Η Sony ελπίζει βάσιμα στην υπόθεση του 3D και περιμένει να πουλήσει περισσότερες από 2.5 εκατομμύρια τηλεοράσεις φέτος. Αυτό είναι το 10% των συνολικών πωλήσεων τηλεοράσεων που εκτιμά πως θα πουλήσει φέτος η εταιρία.