steve-jobs-3g-iphone

Η Apple “… έχει καθήκον να φυλάξει τα παιδιά από περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες”  μας είπε ο αρχηγός της εταιρίας  Steve Jobs, ρίχνοντας τα βέλη του στον μεγάλο εχθρό πλέον το Google Android. Συγκεκριμένα ο γκουρού της καλιφορνέζικης εταιρίας είπε πως θεωρεί το Αndroid σαν έναν παράδεισο για περιεχόμενο πορνό καθώς έχει  “… ελαφρύτερους περιορισμούς εφαρμογών -app”,  και πως το iPhone έχει γονικά συστήματα ελέγχου που του επιτρέπουν να φλιτράρει το περιεχόμενο. “Πιστεύουμε πως έχουμε ηθική ευθύνη να κρατήσουμε το ερωτικό περιεχόμενο μακριά από το iPhone,” είπε ο Jobs.

“Όσοι θέλουν πορνό μπορούν να αγοράσουν ένα κινητό…” κατέληξε αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους της Wall Street Journal.

Στη μάχη της επικράτησης της πιο “πλούσιας” σε applications πλατφόρμας η Apple βρίσκεται πλέον σε ανοιχτό πόλεμο με την Google και στο θέμα της πολιτικής αν και κατηγορείται από τους επικριτές της πως παρότι έχει μπλοκάρει σεξουαλικού τύπου περιεχόμενο, έχει αφήσει εμπορικής φύσης εφαρμογές στο κατάστημα της επειδή θεωρήθηκε κοινωνικά αποδεκτό.

Στα χαρακώματα…