Ναι σωστά διαβάσατε… και σίγουρα δεν χρειάζεται να τονίσουμε πως το προϊόν δεν είναι ασφαλές για τα παιδιά…
Με την πρόσφατη πρόοδο στα laser πολλοί… φαντασιώνονται τη δημιουργία ενός πραγματικού αλά Star Wars lightsaber.  Αν και δεν έχει κατασκευαστεί για αυτό το λόγο το Spyder III Pro Arctic laser είναι ίσως το πιο τελειοποιημένο από όλα τα δημιουργήματα των αρρωστημένων μιλαταριστών και ενδεχομένως, το πρώτο καταναλωτικό όπλο laser.

Το συγκεκριμένο laser είναι φταγμένο με μια δίοδο που χρησιμοποιούν και οι νέοι απαλλαγμένοι από υδράργυρο βιντεοπροβολείς της Casio -σειρά Green Slim και είναι ένα κλάσης 1 watt λέϊζερ που πωλείται μόλις $200…

Και εδώ είναι το καλύτερο (ή χειρότερο) μέρος: μπορεί να “βάλει φωτιά σε ανθρώπους ή πράγματα” όπως αναγράφεται ευκρινώς στις οδηγίες. Χρησιμοποιώντας το τόσο ισχυρό laser άνθρωποι ή πράγματα παίρνουν φωτιά ή χάνουν την όραση τους.

Συγκεκριμένα η WickedLasers προειδοποιεί και με ένα αλά Spiderman γνωμικό:”Με τη μεγαλύτερη ισχύ έρχεται η μεγαλύτερη ευθύνη” – Δεν κάνουμε πλάκα!

Το δε laser έρχεται και σε μια συσκευασία που πραγματικά δείχνει σαν το lightsaber των Τζεντάϊ! Όσο για την τιμή τα $200 αν σκεφτεί κανείς πως είναι 20 φορές πιο ισχυρό από το προηγούμενο μοντέλο της εταιρίας το “Sonar” που κόστιζε $2,000, φαντάζει αστείο ποσό για να είστε ο πρώτος που… παίζει με τα μελλοντικά όπλα των απανταχού οπλιτών.

Στη συσκευασία υπάρχει και ζευγάρι γυαλιών προστασίας για να μην τυφλωθείτε…

Τρέλα…