«Στο επόμενο επίπεδο…»

Εκεί πιστεύει πως θα ανέβει η εμπειρία του gaming η διευθυντής ανάπτυξης της Sony στο τμήμα των 3D Games κος Mick Hocking που μιλώντας στο επίσημο site του Playstation εξηγούσε πως η χρήση του χειριστηρίου μετάφρασης της κίνησης Playstation Move σε 3D περιβάλλον θα αλλάξει τον τρόπο που παίζουμε…

Ο Hocking εξηγούσε πως το Move θα δουλεύει μαζί με το 3D, σημειώνοντας: «Αυτό που έχουμε κάνει με το PlayStation Move είναι να πάρουμε τον έλεγχο μέσα στο χώρο στο gaming και να το εξελίξουμε σε μια πολύ ακριβή και δυναμική λειτουργία. Πραγματικά το εξελίσσουμε σε ένα νέο επίπεδο».

«Μπορεί κανείς να φανταστεί τις πιθανότητες ελέγχου κάποιου αντικειμένου σε 3D έξω από την οθόνη και να το βλέπει να ελέγχεται μέσα στην οθόνη της τηλεόρασης.»

“Δεν έχει ξαναγίνει…”

Ο Hocking πιστεύει πως καθώς κανείς δεν έχει δοκιμάσει 3D με έλεγχο κίνησης, το Move θα αλλάξει τους… κανόνες του παιχνιδιού.

«Αυτό που είναι φανταστικό για εμάς, δήλωσε, είναι πως είναι η πρώτη φορά και δεν έχει ξαναγίνει. Τα παιχνίδια που έχουμε ήδη μετατρέψει είναι πολύ διασκεδαστικά και μόλις έχουμε βάλει την άκρη του ποδιού μας στο νερό…»

«Μόλις θα έχουμε εκπαιδεύσει όλες τις ομάδες μας στο πως να δημιουργήσουν 3D περιεχόμενο και να χρησιμοποιούν το content PlayStation Move σε 3D, μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα αρχίσουν να you παράγουν.”

Το Sony PlayStation Move αναμένεται να βγεί στην αγορά στα μέσα του Σεπτέμβρη μαζί με τον controller Nav και υπολογίζεται πως θα κοστίζουν μαζί περίπου 70 ευρώ.

Προβλέπεται πολύ… φασαρία στο σαλόνι!