Ημέρα νέων αφίξεων για τις ψηφιακές DSLR της ιαπωνικής εταιρία με μια ακόμη προσθήκη στη σειρά. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στην ολοκαίνουργια a Series…

• DSLR-A580 (16.2 megapixels) και DSLR-A560 (14.2 megapixels)
• Γρήγορες λήψεις για απαιτητικές περιστάσεις έως και 7fps
• Νέο 15-σημείων point phase-detection σύστημα αυτόματης εστίασης για ακριβές AF tracking
• Full HD Movie λήψη
• Προηγμένες λειτουργίες εικόνας όπως 3D Sweep Panorama, Auto HDR και Multi Frame Noise Reduction

Στην καρδιά των DSLR-A580 και DSLR-A560 ένας νέας γενιάς Exmor™ APS HD CMOS επεξεργαστής αισθητήρων αλλά και η πιο πρόσφατη υλοποίηση του Sony BIONZ επεξεργαστή εικόνας imaging για υψηλής ταχύτητας λήψη και εύκολη ψηφιακή σύνθεση φωτογραφιών.

Οι A580 και A560 με 7 fps στη ρύθμιση Speed Priority Continuous Advance αλλά και το Quick AF Live View εξασφαλίζουν εύκολη… λύση προβλημάτων όπως νυχτερινές λήψεις και ταχύτατα κινούμενα αντικείμενα. Με 15-σημείων phase-detection αυτόματη εστίαση όλα θα είναι.. crystal clear μας λέει η εταιρία.

Στα ‘συν’ πάντως είναι και η γκάμα των  30 A-mount εναλλάξιμων φακών των Sony και Carl Zeiss που διαθέτουν το SteadyShot INSIDE ένα σύστημα σταθεροποίησης εικόνας που βρίσκεται μέσα στους φακούς και έχει 4 βήματα έκθεσης για αντι-τρέμουλο όταν τραβάμε φωτογραφίες στο χέρι.

Στα συν και η δυνατότητα Full HD movie με ειδικό κουμπί Movieκαι επιλογή AVCHD 1080i ή MP4 φορμά. Στη λήψη αυτών των βίντεο βοηθά και ο νέος Exmor™ APS HD CMOS Αισθητήρας με δυνατότητα background defocus.

Οι νέες DSLR-A580 digital SLR θα είναι διαθέσιμες τον Οκτώβριο του 2010 με την DSLR-A560 να έρχεται στα καταστήματα το πρώτο τρίμηνο του 2011.