Το νέο Apple TV είναι ένα μικρό μαύρο κουτί με HDMI θύρα, οπτική ίνα, ethernet χωρίς μετασχηματιστή ρεύματος — το γνωστό τούβλο… Αν το αγοράσετε θα έχετε πρώτης γραμμής HD ταινίες για ‘μόλις’ $4.99, ενώ τα HD TV σόου θα κοστίζουν $.99. Και όπως ίσως θα περιμένατε, όλο το περιεχόμενο να γίνεται πιο φθηνό όσο περνά ο χρόνος. Δεν συγχρονίζει κάνει μόνο streaming….

Πόσο; $99 και προπαραγγελίες αρχίζουν άμεσα. Τώρα πόσο στο… Ellada μας αφορά αφού δεν γνωρίζουμε αν θα βλέπουμε πρώτης γραμμής HD ταινίες λόγω δικαιωμάτων είναι άλλο ερώτημα…

Και νέα iPod…

Περισσότερα από 275 εκατομμύρια iPods έχει πουλήσει η εταιρία από το 2001 οπότε ακόμη και αν σήμερα ο πρωταγωνιστής της… οικογένειας είναι το iPhone και το iPad υπάρχει ανάγκη για συνέχεια δυνατή…

Σήμερα λοιπόν η Apple λανσάρισε  και νέα οικογένεια iPods με πρώτο το νέας γενιάς iPod shuffle.

Το νέο iPod shuffle, έχει το look και τα κουμπιά του μοντέλου 2ης γενιάς και το voiceover της 3ης. Με αυτονομία 15 ώρες το 4ης πλέον γενιάς μηχανάκι είναι λίγο μικρότερο από αυτό της 2ης και θα βγεί σε πέντε “γεύσεις”. Διαθέσιμο για $49 στα 2GB.

Τα δε νέα iPad nano, έχουν πλέον multi-touch, κλιπ (όπως το iPod shuffle), hardware κουμπιά φωνής, VoiceOver, FM ραδιόφωνο ( πως…!;), Nike+ και μετρητή. Η συσκευή είναι 46% μικρότερη και 42% πιο ελαφριά με αυτονομία στις 24 ώρες. Δυστυχώς η μείωση μεγέθους έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάμερα και αναπαραγωγή βίντεο. Θα είναι διαθέσιμα στα $149 με 8GB version και στα $179 με 16GB.

Τέλος το νέο iPod touch είναι ακόμη πιο λεπτό από το περυσινό και όπως το iPhone 4 έχει την Retina οθόνη το Apple A4 επεξεργαστή, γυροσκόπιο 3 αξόνων, μπροστά κάμερα για το FaceTime και πίσω κάμερα για HD εγραφή βίντεο και φωτό photo taking. Υπόσχεται 40 ώρες αυτονομία, σε εκδόσεις 8GB ($229), 32GB ($299), και 64GB ($399).