Η συγκεκριμένη φωτό έχει τη σημασίας της αφού για τρίτη χρονιά φέτος στην iFA η ολλανδική Philips είχε σαν.. πρωταγωνιστή μια ‘λευκή’ οικιακή συσκευή και όχι κάποια τεχνολογική ‘αιχμή’…

Τι είδαμε λοιπόν;

Από καταναλωτικά ηλεκτρονικά το Philips Android PMP την τελευταίας γενιάς tv με τίτλο “3D Cinema 21:9 Platinum LCD HDTV” που όπως υπονοεί η Philips είναι μια Cinema 21:9 με έξτρα το 3D μαζί με το γνωστό Ambilight. Στο περίπτερο υπήρχαν ακόμη νέες NetTV IP-συνδεδεόμενες συσκευές, Blu-ray και συστήματα ηχείων.

Το Philips GoGear Connect PMP είναι μια προσπάθεια να… στριμωχτεί το λειτουργικό Android της Google OS σε μια μικρή συσκευή με κόστος $320. Η συσκευή έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει βίντεο και εικόνα με apps που έφτιαξε η ίδια η Philips δυστυχώς όμως το UI δεν είναι multi-touch.

Από την άλλη όπως είπαμε στην εισαγωγή οι Ολλανδοί έδειξαν τα… δόντια τους με τηγανητές πατάτες χωρίς λιπός και σειρά σικάτων συσκευών για την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα και όχι μόνο — το “Senso Touch Saver 3D” είναι… ξυριστική μηχανή και όχι gadgetάκι για το σαλόνι!

Πάντως η πολύ σωστή χρήση των τεχνολογιών φωτισμού που είδαμε και ‘κατέχει’ η εταιρία μοιάζει σωστή κίνηση…