Λίγο πριν την 2η επέτειό του ο browser της Google έχει πλέον μια σταθερή έκδοση για την έκτη έκδοση του. Ο Chrome 6 λοιπόν θα είναι σύντομα έτοιμος να καταφθάσει στους υπολογιστές όλων με ενσωμάτωση PDF και νέες επεκτ’άσεις συγχρονισμού. Ταυτόχρονα θα υπάρχει η δυνατότητα autofill για δεδομένα αλλά και ανανεωμένο user interface μαζί με “…αυξημένη ταχύτητα και σταθερότητα”.

Η ίδια η Google δηλώνει:

“ο Chrome είναι τώρα τρείς φορές ταχύτερος από ό,τι ήταν πριν δύο χρόνια σε επιδόσεις JavaScript. Δουλεύουμε ακόμη στη απλοποίηση του“chrome” του Chrome….. πήραμε το μινιμαλιστικό user interface και το απλοποιήσαμε ακόμη περισσότερο για να είναι πιο εύκολο στη χρήση. Συνδυάσαμε τα δύο μενού σε ένα, αλλάξαμε θέση σε κουμπιά, καθαρίσαμε τη διαχείριση του URL και του Omnibox, και ρυθμίσαμε τα χρώματα του browser για να είναι πιο εύκολο στα μάτια”.

Με τον 6 να είναι σταθερός πρέπει να περιμένουμε την ανάπτυξη τη Chrome 7 να ανεβάσει ταχύτητα όπως λέει το thechromesource.com που σημαίνει πως θα συμπέσει με το λανσάρισμα του Google TV και του Chrome Web Store τον Οκτώβριο.

Τον κατεβάζετε από το google.com/chrome.