H Dell θα βγάλει στην αγορά ένα 7άρι tablet «μέσα στις επόμενες εβδομάδες» μαζί με μια έκδοση στις 3 ίντσες ενώ θα χρειαστεί να περιμένετε για μια ακόμη… 10άρα έκδοση, είπε υπεύθυνος της εταιρίας.

Τη δήλωση έκανε ο πρόεδρος της Dell Greater China, κος Amit Midha σε συνέντευξη στη Wall Street Journal. Ο κος Midha είπε πως το 10άρι Streak δεν θα φτάσει παρά σε έξι μήνες το λιγότερο – δηλαδή κατά το 2ο με 3ο τρίμηνο του 2011.

Είπε ακόμη πως εκδόσεις στις 3 και 4 ίντσες θα λανσαριστούν το ίδιο διάστημα ενώ η έκδοση με την οθόνη 7 ιντσών – όπως την έδειξε ο CEO της εταιρίας Michael Dell σε συνέδριο της Oracle την περασμένη εβδομάδα, θα τρέχει Google’s Android ενώ κάποια μοντέλα θα είναι με Windows…

Από όλα έχει ο… μπαχτσές!

Η Dell δεν έχει απορρίψει – αν και δεν ανεβαίνει ακόμη στο τρένο, και το Google Chrome OS, λέει ο Midha.Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο πως η εταιρία που είναι γνωστή για του Η/Υ της πάει… με χίλια να δαγκώσει το μεγαλύτερο δυνατό κομμάτι στην αγορά που εξελίσσεται σε μάχη παρόμοια με εκείνη του… Γκουανταλκανάλ.