Mama mia… Μα τι κάνει επιτέλους το… τέρας;!

Αυτό είναι ένα διάγραμμα για τα νέα συστήματα ήχου που ενσωματώνει το απίστευτο 5600ES, ο AV ενισχυτής που θα θέλαμε να φτιάξει τον χώρο μας ηχητικά για να.. φτιαχτούμε!

Ο 5600ES έχει τις νέες τεχνικές διόρθωσης με τα “DCAC” και “DCAC EX” συστήματα να είναι πλέον πιο εξελιγμένα. Η νέα τεχνολογία επιτρέπει να αλλάζει κατά βούλησιν η τοποθέτηση των ηχείων ανάλογα με τη διάταξη των επίπλων του δωματίου, τις γωνίες, τα εμπόδια κάνοντας ‘διορθώσεις’ σε διάφορα περιβάλλοντα.

Υπάρχει το Dolby Surround IIz για πρόσθετη… υποστήριξη στην εμπρόσθια ηχεία και στις υψηλές συχνότητες ενώ υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές για να ενισχύσουν το ηχητικό πεδίο στο μπροστινό μέρος κάτι με μεγάλη σημασία. Μειωμένος και ο θόρυβος με το jitter να είναι περίπου στο ένα δέκατο του προηγούμενου μοντέλου.

Η μοναδική proprietary τεχνολογία της Sony για ακουστική λέγεται “HD-Digital Cinema Sound” (HD-DCS) και μας μεταφέρει σε ‘περιβάλλοντα’ ενώ είναι… αναρίθμητες οι HDMI χωρίς να λείπει το αποτελεσματικότατο DLNA.

Φυσικά τα 96kHz/24bit για τα CD σας είναι παρόντα, ενώ και κατασκευαστικά υπάρχει απίστευτη ενίσχυση με μεταλλικές υποστηρίξεις για την ενίσχυση του πλαισίου και την πρόληψη της παραμόρφωσης: αυτό μειώνει τα επίπεδα δονήσεων για πιο στιβαρό μπάσο.

Τώρα για τους γείτονες…