Ο Ιάπωνας κατασκευαστής Spike ανακοίνωσε σήμερα το Way of the Samurai 4, το τελευταίο από μια μακρά σειρά βιντεοπαιχνιδιών samurai action…

Το παιχνίδι που έχει αναπτύξει η Acquire μέχρι στιγμής είναι αποκλειστικό στο PlayStation 3 και αναμένεται τον χειμώνα στην Ιαπωνία.
Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς παίρνει την ιστορία από το πρώτο παιχνίδι που βγήκε το 2002 για το PS2. Εν συντομία είναι ένας σαμουράϊ που περιπλανάται, βρέθηκε στην πόλη για λίγες ημέρες και η ιστορία αλλάζει ανάλογα με το ποια σειρά θα επιλέξεις.

Το παιχνίδι βασίζεται σε μια φανταστική πόλη, την Amihama του 1855, δύο χρόνια μετά την περίοδο που η Ιαπωνία εξαναγκάστηκε να ανοίξει τα σύνορα της με τις ΗΠΑ στο ξένο εμπόριο. Πρέπει να διαλέξεις είτε τις κυβερνητικές δυνάμεις, είτε τους επαναστάτες σαμουράϊ που ψάχνουν πως θα εκδιώξουν του ξένους, είτε την πλευρά των Βρετανών που έχουν βάση στην Amihama και προσπαθούν να υπογράψουν μια συνθήκη ειρήνης με την Ιαπωνία.

Η Acquire υπόσχεται το Way of the Samurai 4 με πιο δυνατό σενάριο πολύπλοκες κινήσεις σπαθιού, και μεγάλη ευχέρεια σε katana skills…