Το X7 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοέμβρη στο Japan. Είναι… εξοπλισμένο με μια οθόνη αφής υγρών κρυστάλλων στις 4.3 X7″ που θα κυκλοφορήσει 19 Νοεμβρίου. Το ατού; Ένας σκληρός δίσκος στα 160GB HDD ενώ εκτός από το X7 στα 160 με μαύρο χρώμα, θα υπάρχει και ένα σε λευκό με 120 GB χωρητικότητα.

Η ανάλυση δεν είναι κακή χωρίς να… ξετρελαίνει στα 480 × 272 pixel ενώ υπάρχει και δυνατότητα εγγραφής ήχου. Η αναπαραγωγή των WAV FLAC σε lossless codec υποστηρίζεται επίσης.

Συνολικά στα υποστηριζόμενα φορμά ήχου έχουμε: MP3/WMA/OGG/FLAC/APE/WAV και gapless αναπαραγωγή, ενώ υποστηρίζονται και playlists M3U.

Σε καλό επίπεδο τα ακουστικά με σχεδόν high-end ακουστικά-ψείρες τις COWON SE2 ενώ η ισχύς είναι εντυπωσιακή: 30W Χ 2 (16Ω), με απόκριση συχνότητας 20Hz ~ 20kHz και S/N Ratio 95 dB. Υπάρχει και ενίσχυση μπάσου με τεχνολογία BBE+α λλά και ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο.

Όσο για τα βίντεο υποστηρίζονται: codec DivX 3/4/5, Xvid, WMV, AVI. Με τη χρήση ενός προαιρετικού καλωδίου εξόδου τηλεόρασης, υποστηρίζει επίσης εξόδου video στην τηλεόραση.

Τέλος υπάρχει υποστήριξη Bluetooth, ραδιόφωνο FM ενώ αναπαράγεται και Flash. Διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 103 ώρες κατά την αναπαραγωγή μουσικής, αναπαραγωγή video με ρυθμό 10 ώρες. τροφοδοτικό συμπεριλαμβάνεται επίσης.

sympaθητικό…