Τα Google Apps – η σουίτα που έχει…. μαγειρέψει μαζί διάφορα εργαλεία για μάξιμουμ παραγωγικότητας στο Διαδίκτυο είναι γνωστή. Αν έχετε όμως έναν λογαριασμό Google Apps έχει πλέον πολλά περισσότερα πράγματα που πριν δεν ήταν διαθέσιμα: τα πάντα από βασικές υπηρεσίες όπως Picasa και Google Voice μέχρι και πιο… ιδιόμορφα πραγματάκια όπως το Google Base. Και αυτό γιατί όταν κάνετε log σε έναν Google Apps λογαριασμό μέχρι πριν λίγο είχε μόνο πρόσβαση στο Gmail, τα Google Docs, τα Google Sites και μερικές άλλες υπηρεσίες.

Τώρα αυτά αλλάζουν: κάνετε Sign up για τα Google Apps και παρέχονται περισσότερες από 69 Google υπηρεσίες! Αυτό θα πει όλα σε ένα..

Η Google μετατρέπει ακόμη τις ονομασίες των εκδόσεων των “Google Apps”: Η παλιά “Standard Edition” – είναι δωρεάν και εξυπηρετεί έναν έως 50 χρήστες, τώρα ονομάζεται απλά “Google Apps”. Η “Premier Edition”, που κοστίζει $50 ανά χρήστη είναι το “Google Apps for Business”. Η δε “Government Edition” είναι πλέον το “Google Apps for Government”. Η δε “Education Edition” ονομάζεται “Google Apps for Education”.