Επιτέλους έφθασε και Ευρώπη η νέα υπηρεσία video on demand της Sony…

Ξεκίνημα από Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και Ισπανία για το “Video On Demand powered by Qriocity” την υπηρεσία pay-per-view movie streaming που επιτρέπει σε ιδιοκτήτες Sony δικτυακά-ικανών BRAVIA TV να νοικιάζουν εκατοντάδες ταινίες και σειρές. Τις νοικιάζουν και τις βλέπουν κατευθείαν σε Blu-ray player, ή Blu-ray Disc συστήματα οικιακού κινηματογράφου.

Σχεδιασμένα για να είναι ‘απλό και κομψό’ σαν interface το “Video On Demand powered by Qriocity” επιτρέπει ουσιαστικά με ένα ‘κλικ’ να κατεβάζεις ταινίες με επιλογή από εκατοντάδες blockbusters των Twentieth Century Fox, Lionsgate, Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. (MGM), Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Starz Digital Media, The Walt Disney Company, NBC Universal International Television Distribution, και Warner Bros. Digital Distribution, όπως και ταινίες από τοπικά στούντιο σε κάθε χώρα.

Το “Video On Demand powered by Qriocity” το βρίσκει κανείς κάτω από το εικονίδιο Qriocity στο cross media bar του μενού. Αφού νοικιάζεις μια ταινία έχεις μέχρι 14 για να ξεκινήσεις να δεις την ταινία και στη συνέχεια 48 ώρες για να το δεις όσες φορές θέλεις. Οι τιμές για SD (στάνταρ ανάλυση) περιεχόμενο ξεκινούν από €2.99 για ταινίες αρχείου μέχρι και €3.99 για καινούργιες ενώ το HD περιεχόμενο είναι στα €3.99 και €4.99 αντίστοιχα.

Σούπερ…