Η αλήθεια είναι πως δεν τα κατάφερε και άσχημα σε χρόνους η Microsoft αφού οι καταναλωτές που το ψιλοσκέφτονται να ανέβουν στο βαγόνι των Windows Phone 7 δεν θα περιμένουν άλλο για copy/paste. Η εταιρία έριξε το update στους developers με το νέο χαρακτηριστικό…

Χρειάστηκαν δύο χρόνια στην Apple για να καταφέρει το copy/paste στο iPhone εξάλλου (το χαρακτηριστικό μπήκε στα κινητά με iOS το 2009 με το iOS 3.0). Σήμερα η υλοποίηση της Apple θεωρείται σε μεγάλο βαθμός μια βέλτιστη προσπάθεια αφού είναι προσβάσιμη και μέσω του interface ενώ είναι και αρκετά εύκολη στη χρήση. Από την άλλη στο Android υπάρχει copy/paste, αλλά δεν είναι προσβάσιμο από τμήματα του interface (π.χ. emails, και μηνύματα) και είναι λιγότερο… smooth.

Το ζήτημα είναι να λύσει η εταιρία και την έλλειψη multitasking και προσθήκης μνήμης με ανοιχτό το κινητό – hot-swappable storage, κάτι που επίσης, λένε οι κριτικοί, λείπει από τα Windows Phone 7.

Στο Windows Phone 7 build 7.0.7338.0 (current release version is 7.0.7004.0), το copy/cut/paste είναι λειτουργικό και απλό στη χρήση.

Ούτως ή άλλως έχει να τρέξει η Microsoft γιατί το τρένο είναι μερικούς σταθμούς μπροστά…