Ε, ναι λοιπόν, είναι ένα τυφέκιο με βάση το Move!

Με την πληθώρα των add-on αξεσουάρ που προστίθενται σε ένα νέο χειριστήριο κίνησης δεν είναι και έκπληξη αλλά δεν παύει να είναι σούπερ!

Ο λόγος εδώ για το Sony PlayStation Move, τον γνωστό best seller controller που θα έχει πλέον την παρέα του ‘Move Shooting Attachment’. Με σκοπό να το χρησιμοποιήσεις π.χ στο Time Crisis: Razing Storm -πω πω, αναμνήσεις…- και το The Shoot είναι επίσημο προϊόν της Sony που ξεπερνά μακράν τα φτηνιάρικα μοντέλα που έχουν δημιουργηθεί π.χ για τ Wii.

Το PlayStation Move Sharp Shooter Attachment θα βγει στα ράφια μαζί με το πολυαναμενόμενο Killzone 3 τον Φλεβάρη και σε αυτό τοποθετεί και τον motion controller και τον navigation controller μαζί!

Έχει και ψηφιακή σκανδάλη, ρυθμιζόμενο κοντάκι, επιλογέα βολής και ρεαλιστικό ‘ξαναγέμισε’ μηχανισμό (pump-action και reload).

Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα first person shooters όπως τα Killzone 3 και SOCOM 4: U.S. Navy SEALs και έρχεται ακόμη και τα σωστά sticker για τα παιχνίδια. Είναι και συμβατό με τα Time Crisis: Razing Storm και Dead Space Extraction – τώρα με το EyePet… τι να πούμε…

Η μαμά Sony θα λανσάρει το PlayStation Move Sharp τον Φλεβάρη του 2011 στα $39.99.