Την εφαρμογή αυτή για το iPad ονομάσε “App of the Year” η Apple. Η εφαρμογή που μοιάζει με περιοδικό κοινωνικής δικτύωσης λαμβάνει ένα δυνατό update κάτι που σημαίνει πως το Flipboard θέλει να είναι στις ‘μπροστά’ iPad apps και το 2011.

Έτσι έχει προστεθεί Flickr και Google Reader και μπορεί κανείς τα accounts του να τα συνδέσει. Από την άλλη τα μεγάλα νέα είναι όσα προστέθηκαν σε υπάρχουσες εφαρμογές του Flipboard: το Twitter και το Facebook. Στο Facebook μπορείς να ψάξεις σε αντικείμενα στο News Feed, στο Wall, και σε διάφορες Pages που ακολουθείς ενώ φιλτράρεις και αντικείμενα (items) από την Friend Lists σου. Με τ Twitter διαλέγεις ανάμεσα στο βασικό Timeline, μόνο τα Tweets, τα Favorites, τα @Replies, ή άλλη από τις λίστες σου.

And all of these new sections can be added as main Flipboard items with one click. To bring them up, you simply click on the section header (so in Twitter’s case “Twitter”, for example) and a pop-over menu appears.


Όσοι έχει ένα τέτοιο tabletακι – που ακόμη ΔΕΝ έχει εισαχθεί στην αγορά της Ελλάδας ενώ ετοιμάζεται το 2 ! – βάλτε ένα Flipboard…